Business Hi-Tech

ANIS îşi propune să găsească clienţi pentru softiştii români

ANIS îşi propune să găsească clienţi pentru...

Autor: Ioana Nita

30.04.2015, 00:00 536

Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii (ANIS) a deschis lista de înscrieri pentru a treia ediţie a proiectului Romanian Software Index (RSI), care are drept scop promovarea companiilor locale de software în străinătate.

„ANIS primeşte constant cereri de oferte sau oportunităţi de proiecte din partea unor companii străine interesate de parteneriate cu companii româneşti. Am început Romanian Software Index ca un instrument de promovare pentru membrii ANIS în acest context”, a declarat Valerica Dragomir, director executiv al ANIS.

Ea a adăugat că proiectul RSI va fi repoziţionat “ca un canal care reuneşte cât mai multe companii româneşti de software, o platformă la care să aibă acces toţi aceşti potenţiali clienţi”.

Prin intermediul platformei online www.softwareindex.ro, care se va dezvolta anul acesta în mai multe etape, companiile locale îşi vor putea promova produsele software şi serviciile către potenţiali clienţi de pe piaţa internaţională. ANIS va continua însă să distribuie şi varianta tipărită a indexului companiilor locale de soft.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO