Business Hi-Tech

BearingPoint vrea să ajungă la 200 de angajaţi la începutul anului viitor

BearingPoint vrea să ajungă la 200 de angajaţi la...

Autor: Corina Mirea

14.07.2014, 00:06 448
Firma de consultanţă în management şi teh­no­logie BearingPoint, cu sediul la Am­sterdam, vrea să recruteze 40 de oameni până la finalul primului trimestru al anului viitor, ajungând astfel la pragul de 200 de angajaţi în biourile din Bucureşti şi Sibiu.
 
Planul de recrutare vizează can­didaţi cu experienţă în do­me­niul bancar, pe poziţii de mana­ge­ment al riscului, de software de­veloper sau care au lucrat anterior cu soluţii SAP.  
 
„Căutăm consultanţi de business şi tehnologie care ştiu să vorbească fluent limba en­gleză şi care sunt dispuşi să fie trimişi în misiune de lucru în străinătate. Cei care ştiu şi limba ger­mană au un avantaj com­petitiv, mai ales pentru poziţiile de juniori. De principiu, atunci când recrutăm, ne uităm la cei mai buni studenţi sau proaspăt absolvenţi de la facultăţile de economie, ingi­nerie industrială, matematică sau informatică pentru a-i include în programe de internship sau pentru a le oferi poziţii de tip entry-level“, spune Raluca Baicu, HR manager al companiei care are 160 de angajaţi pe plan local.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO