Business Hi-Tech

Ce a declarat Miroslav Majoros, CEO al Telekom România, la ZF Digital ’16: Viitorul pachetelor de servicii oferite de operatori va fi o combinaţie între cloud şi multimedia

Miroslav Majoros

Miroslav Majoros

Autor: Adrian Seceleanu

23.11.2016, 00:05 420
Pachetele de servicii furnizate de operatorii de comunicaţii în viitor vor fi compuse, în principal, dintr-o combinaţie de servicii multimedia şi de cloud, a declarat Miroslav Majoros, CEO al Telekom România - cel mai mare grup de comunicaţii fixe şi mobile de pe piaţa locală, la conferinţa ZF Digital ’16, care a avut loc în perioada 14-15 noiembrie în Bucureşti.

„De multe ori sunt întrebat: ce veţi face, care este strategia, ce aveţi de gând să le oferiţi clienţilor în viitor? Răspunsul meu de regulă este că e vorba de o combinaţie între cloud şi multimedia. Probabil pentru familii componenta multimedia este mai impor­tantă, aşa cum pentru companii cloud­ul este cel mai important. Acest lucru arată că e greu de spus care este cel mai important lucru la care se uită clienţii, dacă este vorba de preţ, calitate, acoperire sau altceva. Eu cred că toate aceste componente sunt luate în calcul”, a declarat Majoros în cadrul evenimentului.

Şeful Telekom România a menţionat că grupul va continua să investească puternic în expansiunea reţelei fixe, obiectivul pentru acest an fiind atingerea pragului de 2 mili­oane de gospodării aflate în zona de „acoperire” a infrastructurii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO