Business Hi-Tech

Cine sunt investitorii privaţi care au pariat în nume propriu pe start-up-ul Soleadify, care a închis recent o rundă de finanţare de 6 mil. dolari cu 5 fonduri de investiţii

Cine sunt investitorii privaţi care au pariat în nume...

Autor: Adrian Seceleanu

22.02.2023, 12:00 470

Primii care au pariat pe proiect au fost Matei Pavel - fostul şef a doi dintre fondatorii T-Me Studios, un publisher de aplicaţii Android preluat de o firmă americană, şi doi dintre cei mai cunoscuţi oameni din ecosistemul local de start-up-uri: Monica Obogeanu şi Bogdan Iordache.

Start-up-ul Soleadify, care dezvoltă o bază de date globală cu companii pentru a ajuta firmele să-şi găsească clienţi, clasat pe locul 20 în Topul celor mai valoroase start-up-uri de tech realizat de ZF în 2022 în cadrul proiectului ZF IT Generation, a atras bani de la o serie de investitori locali, înainte de a intra pe radarul fondurilor de investiţii şi de a ajunge la runda de investiţii de 6 mil. dolari anunţată marţi şi care a fost obţinută de la 5 fonduri de investiţii, arată datele disponibile în diferite documente publice. Runda de 6 mil. dolari, care vine după finanţări anterioare de 3 mil. euro, a fost realizată de fondurile de investiţii LAUNCHub Ventures, OTB Ventures, Underline Ventures, cu susţinerea investitorilor existenţi GapMinder Venture Partners şi Day One Capital.

Informaţiile sunt disponibile în condiţiile în care proiectul Soleadify a fost lansat şi dezvoltat prin intermediul unei firme din România - Dataworks Research SRL.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO