Business Hi-Tech

Compania croată de software pentru agricultură AGRIVI: Vrem ca anul acesta să ne extindem operaţiunile din România şi să atragem cât mai mulţi fermieri

Compania croată de software pentru agricultură AGRIVI: Vrem ca anul acesta să ne extindem operaţiunile din România şi să atragem cât mai mulţi fermieri

Matja Zuli, CEO şi fondator al AGRIVI: Pe plan local, în România, pandemia nu a fost o frână pentru AGRIVI, având în vedere că planul nostru era oricum să facem research şi să avem un dialog deschis cu fermierii. Am numi-o mai degrabă o oportunitate de a înţelege mai bine provocările cu care se confruntă şi de a ne adapta soluţiile la acest context.

Autor: Ioana Nita

18.01.2021, 19:45 104

Compania de origine croată AGRIVI, specializată în dezvoltarea de soluţii software pentru domeniul agriculturii, are în plan să îşi extindă anul acesta operaţiunile de pe piaţa locală şi să atragă cât mai mulţi fermieri în portofoliul de clienţi, în condiţiile în care 2020 a fost primul an de funcţionare în România, reprezentanţii AGRIVI concentrându-şi activitatea pe cercetarea pieţei şi pe înţelegerea nevoilor fermierilor locali şi mai puţin pe zona de vânzări.

„Obiectivul nostru principal pentru 2021 este extinderea în România şi utilizarea software-ului AGRIVI în cât mai multe ferme de aici. Până acum, am avut discuţii directe şi am prezentat soluţiile noastre la zeci, poate chiar sute de fermieri români. Mulţi dintre ei au avut şi posibilitatea de a le testa. Suntem încrezători că discuţiile se vor concretiza cât de curând. Tehnologia noastră este recunoscută deja, la nivel mondial, de companiile alimentare, companiile de retail, băncile agroindus­triale, asiguratorii şi alte părţi interesate care colaborează cu fermierii“, a declarat pentru ZF Matja Zuli, CEO şi fondator al AGRIVI. El a fondat compania în 2013 la Zagreb (Croaţia), biroul din Bucureşti fiind al treilea deschis, după Londra şi în Varşovia.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO