Business Hi-Tech

Compania de dezvoltare software WE AS WEB: Vom încheia anul cu minim 500 de angajaţi în total

Gabriel Zahan

Gabriel Zahan

Autor: Ioana Niţă

10.10.2023, 19:44 856

Compania locală de dezvoltare software WE AS WEB estimează că va ajunge la finalul lui 2023 la minim 500 de angajaţi în total în toate centrele sale din România şi din străinătate în condiţiile în care deja a recrutat până acum peste 200 de specialişti noi în trei dintre ţările în care activează - România, Moldova şi Albania. Compania a mai deschis anul acesta birouri şi în Austria, SUA, Marea Britanie, Germania şi Olanda.

„Creştem substanţial echipa şi aducem noi roluri şi profesionişti în WE AS WEB, ca parte a strategiei noastre de înţelege şi de a răspunde provocărilor curente ale pieţei. Practic, optăm pentru specialişti care îmbină abilităţile de programare cu limbi de circulaţie internaţională, pentru a livra proiecte complexe, repartizând eficient colegii noştri din România, Moldova şi Albania, în avantajul clienţilor. Rezultatele strategiei noastre s-au văzut şi pe plan financiar, mai exact, la finalul lunii august, suntem în grafic pentru atingerea cifrei de afaceri de 24 de milioane de euro, obiectivul propus pentru acest an”, declară Gabriel Zahan, CEO, WE AS WEB. Anul trecut, compania a avut o cifră de afaceri de 10 milioane de euro şi un profit net de 2 milioane de euro.

În septembrie, WE AS WEB a deschis şi biroul din Austria, iar anul acesta compania s-a extins cu noi birouri în Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Germania şi Olanda. În noile birouri, WE AS WEB are personal ce îmbină atât expertiză tehnică, dar şi buna înţelegere a culturii locale şi a nevoilor specifice ale business-urilor din ţările respective.
Echipele înţeleg şi analizează cerinţele tehnice, preiau părţi ale proiectelor, iar componentele majore de dezvoltare sunt realizate de experţii din România, Moldova sau Albania.

WE AS WEB, fondată în urmă cu cinci ani ca o companie de produs, furnizează servicii către companii din România, Germania, Irlanda, Franţa, Austria, Marea Britanie şi SUA.

Din 2021, activitatea companiei s-a concentrat pe furnizarea de servicii de tip IT team/staff augmentation, cât şi servicii de dezvoltare software.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO