Business Hi-Tech

Cum arată magazinele Cosmote şi Vodafone înainte de lansarea iPhone 4. Discreţie la Vodafone, afişe în geam la Cosmote - galerie FOTO

Cum arată magazinele Cosmote şi Vodafone înainte de lansarea iPhone 4. Discreţie la Vodafone, afişe în geam la Cosmote

Inainte de lansarea iPhone 4

Autor: Adrian Seceleanu

16.12.2010, 12:11 92

Niciun angajat din prima linie de vânzări a Cosmote şi Vodafonenu oferea în această dimineaţă detalii despre preţurile la care vorfi puse în vânzare, în această noapte, smartphone-urile AppleiPhone 4, însă semnele pregătirilor pentru eveniment se vedeau lamagazinele celor doi operatori din centrul Bucureştiului, de peBulevardul Magheru.

La magazinul Vodafone niciun afiş nu anunţă lansarea iPhone 4,care va avea loc în această seară începând cu ora 23.30, însă,undeva într-un colţ al magazinului, într-un spaţiu vizibil doar dinanume unghi din exteriorul magzinului se zăreşte un stand pe careva fi expus mobilul Apple. Discreţia e cuvântul de ordine în ceeace priveşte preţurile iPhone 4, la fel ca şi în magazineleCosmote.

La Cosmote şi la Germanos - retailer deţinut de operator -vitrinele găzduiesc afişe mari care anunţă lansarea iPhone 4. Îngrabă, chiar, la magazinul Germanos de pe mafgeru inscriţia "iPhone4 în curând" a fost modificată cu "iPhone 4 în shop", doar căterminalul lipseşte deocamdată de la rafturi.

La Cosmote, evenimentul de lansarea va începe în această seară,la ora 22.00. Compania va anunţa preţurile pentru iPhone cu câtevaore mai devreme, pe pagina web.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO