Business Hi-Tech

Depozitul de Calculatoare se extinde

04.06.2004, 00:00 68

Lantul retail Depozitul de Calculatoare (DC) a anuntat deschiderea unui nou magazin, in orasul Baia Mare, incepand cu 1 iunie. Acesta este cel de-al 27-lea magazin din tara, iar oferta cuprinde o gama variata de componente hardware si servicii IT.
Prin noul magazin Depozitul de Calculatoare, si utilizatorii din Baia Mare pot beneficia de un sistem de finantare derulat prin BRD, de tip "rate pe loc in magazin", fara avans, fara girant, pe o perioada cuprinsa intre 1-4 ani pentru toate tipurile de sisteme si componente de tehnica de calcul achizitionate.
Compania si-a propus ca in luna iunie sa deschida alte sase magazine, dintre care unul in Bucuresti si cinci in resedinte de judet, respectiv Satu Mare, Alexandria, Focsani, Slatina, Drobeta Turnu Severin. Magazinul din capitala va fi pe bulevardul Iuliu Maniu. "Prin aceasta extindere a retelei de magazine dorim sa ne consolidam pozitia pe piata de retail din Romania", a declarat Mihai Marin, retail manager la Depozitul de Calculatoare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO