Business Hi-Tech

Dezvoltatorul local de software DigiSinergy: Am investit 600.000 euro într-o soluţie de tip ERP-CRM

Natalia Lepădatu, cofondator DigiSinergy

Natalia Lepădatu, cofondator DigiSinergy

Autor: Ioana Nita

14.07.2022, 00:02 194

Compania locală, DigiSinergy, specializată în dezvoltare software, a investit 600.000 de euro în construirea unei soluţii de tip ERP-CRM Dynamic Sales, ce automatizează procesele operaţionale din organizaţii şi contribuie la creşterea vânzărilor, prin reducerea/eficientizarea timpului alocat activităţilor neproductive. Soluţia Dynamic Sales automatizează procesele, atât pe fluxurile de vânzare şi de aprovizionare, cât şi pe fluxurile contabile ale companiei.

„Dynamic Sales se adresează acelui segment de clienţi care vor să-şi modernizeze afacerea, dar nu ştiu exact cum. Dynamic Sales se adresează, în special, antreprenorilor mai vizionari, celor care cred că cele mai multe procese din cadrul firmei se pot automatiza. Dynamic Sales le oferă idei şi soluţii pentru automatizarea principalelor activităţi din firmă, de la cele administrative, până la cele de vânzare şi aprovizionare. Dynamic Sales se află alături de cei care înţeleg că digitalizarea este unul dintre pilonii unui business solid, dar nu au neapărat o idee concretă despre cum să ajungă la rezultatul dorit”, a declarat Natalia Lepădatu, cofondator DigiSinergy. Aplicaţia Dynamic Sales este de tip cloud privat şi poate fi accesată de pe ce orice tip de dispozitiv. Aceasta se bazează pe utilizarea unei serii de roboţi (aplicaţii software care învaţă automat) care preiau o mare parte din task-urile operaţionale, reducând timpul de lucru cu 70% - 95%, în multe cazuri, automatizând integral procesele, fără să necesite intervenţie umană în 99% din timp.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO