Business Hi-Tech

Google Maps oferă şi informaţii meteo

Google Maps oferă şi informaţii meteo

Autor: Ştefan Vrabie

21.08.2011, 12:51 942

Google, cel mai popular motor de căutare online din lume, va furniza informaţii meteo curente şi acoperirea norilor din toată lumea în aplicaţia Google Maps, printr-un parteneriat cu The Weather Channel şi Laboratorul de Cercetări Navale al Statelor Unite, scrie revista PCWorld.

Noua funcţie poate fi activată prin intermediul unui buton din colţul dreapta sus al aplicaţiei Google Maps. "Printr-un click pe pictograma meteo pentru un anumit oraş va deschide o fereastră cu date despre umiditatea, condiţiile vântului precum şi prognoza meteo pentru următoarele patru zile", a declarat Jonaj Jones, inginer designer la Google. Utilizatorii pot modifica, de asemenea, unităţile de măsură pentru vânt şi temperatură, şi pot activa sau dezactiva funcţia de nori atunci când măresc harta.

Datele referitoare la vreme vin de la weather.com, în timp ce informaţiile cu privire la acoperirea norilor vin de la Laboratorul de Cercetări Navale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO