Business Hi-Tech

Huawei România a înregistrat peste 1.000 de comenzi în câteva ore după lansarea magazinului său online

Huawei România a înregistrat peste 1.000 de comenzi în...

Autor: Adrian Seceleanu

30.04.2021, 00:00 3445

Huawei, unul dintre cei mai mari furnizori globali de tehnologie, a înregistrat peste 1.000 de comenzi în primele ore de la lansarea magazinului său online din România, un rezultat peste aşteptările companiei. „Magazinul a avut o primire peste aşteptări, astăzi în doar câteva ore peste 1.000 de clienţi au plasat o comandă. Este un start foarte bun. Ne dorim ca prin acest magazin să livrăm şi o experienţă mai bună pentru clienţi. Toate livrările pentru comenzile din magazin sunt gratuite, nu avem nicio limitare, sunt toate gratuite. Avem şi o echipă dedicată de chat online, care oferă suport pentru orice întrebări pe care le-ar putea avea consumatorii”, a declarat în cadrul unui eveniment online Wang Wei, country manager Huawei Consumer Business Group România. 

Noul Huawei Online Store, disponibil la adresa web huaweistore.ro, conţine toate categoriile de dispozitive proprii - smartphone, PC & tablete, wearables şi audio. Pregătirile pentru lansare au început în urmă cu un an, a precizat Wang Wei. “Este aniversarea noastră de 18 ani în România.

Anul trecut am lansat smarthone-urile din seria Mate în magazinul nostru deschis în mallul din Băneasa. La acel moment un client care venise din Cluj pentru eveniment m-a întrebat de ce nu avem un magazin online, ca să nu mai cheltuie banii pe biletele de avion. Apoi a venit şi pandemia şi toate mall-urile s-au închis şi viaţa tuturor s-a schimbat. Din acel moment am început să pregătim lansarea magazinului online. După un an de pregătiri avem acum gata acest magazin online”. Huawei este unul dintre cei mai puternici jucători de pe piaţa locală, cu peste un milion de smartphone-uri vândute în România în 2020 şi venituri de 240 mil. dolari din comercializarea de telefoane, tablete, PC-uri şi gadgeturi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO