Business Hi-Tech

Leasing la Depozitul de Calculatoare

14.11.2003, 00:00 30

Reteaua de magazine Depozitul de Calculatoare, al carei proprietar e distribuitorul de echipamente de tehnica de calcul Romsoft, a gasit o noua solutie pentru a-si creste vanzarile in categoria clientilor de business: leasingul.
Romsoft a anuntat ieri ca da companiilor posibilitatea sa achizitioneze componente si calculatoare in sistem leasing de la divizia sa de retail. "Acest sistem se doreste sa vina in sprijinul persoanelor juridice interesate sa  achizitioneze componente noi de tehnica de calcul, permitand acestora sa plateasca contravaloarea lor prin rate leasing", explica oficialii companiei.
 Pentru acordarea creditului, persoanele juridice trebuie sa plateasca un avans minim de 10% din valorea componentelor achizitionate, iar valoarea minima a componentelor finantate trebuie sa fie de minim 230 de euro + TVA.  Contractul de leasing poate fi incheiat pe maxim 24 de luni calendaristice.
Reteaua de magazine Depozitul de  Calculatoare este formata din cinci magazine in Bucuresti si sapte magazine in tara (Iasi, Pitesti, Ploiesti, Slobozia, Brasov, Calarasi si Constanta). In curand un Depozit de Calculatoare se va deschide si in Galati.
iuliana.susanu@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO