Business Hi-Tech

Mediafax selectează 100 de şomeri pentru participarea la un curs IT

Mediafax selectează 100 de şomeri pentru participarea la un curs IT
04.07.2011, 19:59 511

Cel puţin 100 de şomeri şi persoane inactive din Bucureşti şiIlfov pot participa la un curs IT gratuit şi beneficia deconsiliere specializată în vederea viitoarei angajări, într-unproiect implementat de agenţia Mediafax.

Cursul IT, urmat de evaluări de competenţe şi psihologice şi deconsiliere specializată pentru reintegrarea pe piaţa muncii, esteinclus într-un proiect cofinanţat din fonduri europene.

Mediafax şi partenerii săi, Fundaţia pentru Educaţie şiDezvoltare MediaPro şi Media Sat, au început deja selecţia pentrugrupul-ţintă al proiectului, pentru cursul care se va desfăşura înlunile august-septembrie. Participanţii la curs vor primicertificate recunoscute internaţional dar şi o subvenţie.

Participanţii vor avea ocazia să dobândească abilităţi de bazăîn domeniul IT, sporindu-şi şansele de a-şi găsi un loc de muncă,şi vor beneficia de consiliere şi evaluări de competenţe, dar şi deinformaţii actualizate legate de piaţa muncii în regiuneaBucureşti-Ilfov.

Ulterior, aceştia se pot înscrie, gratuit, într-un portal delucuri de muncă elaborat în cadrul proiectului, unde vor fiprezente şi companii interesate să facă angajări. De asemenea, eivor putea participa la cel puţin două burse pentru locuri demuncă.

Aflaţi mai multe detalii pewww.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO