Business Hi-Tech

ROCS 2004 debuteaza maine

22.11.2004, 00:00 21

International Data Group Romania (IDG) a anuntat ca editia de anul acesta a evenimentului ROCS - Romanian Computer Show - se va desfasura in perioada 23-26 noiembrie la Bucuresti. ROCS este unul dintre cele mai importante evenimente de tip Business to Business, aceasta fiind a zecea editie anuala. In cadrul ROCS 2004 vor avea loc 10 evenimente de companie si workshop-uri, opt conferinte tematice si peste 70 de prezentari ale companiilor care activeaza pe piata romaneasca, au anuntat reprezentantii IDG Romania.
Conform acestora, evenimentul este organizat "in contextul cresterii notabile din ultimii ani a pietei IT&C din Romania, atat in ceea ce priveste zona de distributie cat mai ales in ceea ce priveste implementarile in sectoare economice si de business".
IDG este o companie furnizoare de informatii despre domeniul tehnologiei informatiei, cu sediul la Boston, Statele Unite. IDG publica peste 300 de ziare si reviste in 85 de tari. Filiala IDG Romania a fost infiintata in anul 1993.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO