Business Hi-Tech

Schwarz IT HUB din România, centru care furnizează soluţii digitale pentru grupul de retail Schwarz, devine Schwarz Global Services HUB, toate HUB-urile IT ale grupului fiind reunite sub o singură divizie

Schwarz IT HUB din România, centru care furnizează...

Autor: Roxana Rosu

25.10.2022, 13:59 396

Schwarz IT HUB din România, centru de excelenţă IT care furnizează soluţii digitale pentru grupul Schwarz, anunţă că din toamna acestui an face parte din structura centrală SDL (Schwarz Dienstleistungen), sub structura Schwarz Global Services.

Divizia SDL, care include alături de România hub-urile din Bulgaria şi Spania, acţionează în numele mărcilor Lidl, Kaufland, Schwarz Produktion, PreZero şi oferă soluţii digitale flexibile şi servicii financiare adaptate serviciilor interne pentru întregul grup.  

„Povestea de succes Schwarz IT HUB merge la nivelul următor. Ne bucură să anunţăm o nouă etapă a dezvoltării echipei noastre, cu o componentă adiţională de integrare în structurile grupului Schwarz. În vară am deschis noi oportunităţi în zona de infrastructură IT, cea de servicii şi suport IT, dar şi pe noi zone de tehnologie (Golang ori Mendix de exemplu). Începând din această toamnă, încorporăm o nouă divizie ce oferă servicii din zona administrativă şi operaţională, servicii pe care le vom furniza, atât la nivel de grup Schwarz, cât şi anumitor companii ale grupului din ţările în care suntem prezenţi”, a declarat Octavian Ichim, CEO Schwarz Global Services din HUB România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO