Start-up-ul AppSeed a lansat o platformă de creare şi găzduire de site-uri în câteva zile

31 iul 2018 Autor: Ioana Nita

AppSeed, start-up-ul finanţat de fondul de investiţii Gap Minder, a lansat o platformă online, numită WebsiteMarket, care le permite utilizatorilor să-şi creeze propriul site în doar câteva zile.

Platforma integrează serviciile de webdesign, găzduire web şi suport cu ajutorul partenerului Hosterion. Utilizatorii WebsiteMarket pot alege diferite modele de  site-uri Corporate, eCommerce (single product sau multi product) sau blogging. Preţurile încep de la 99 de euro şi cresc în funcţie de designul ales şi de serviciile conexe precum suport în timp real sau durata hosting-ului.

„Procesul de vânzare oferit de platformă este următorul: clientul îşi alege un model de website, specifică dacă vrea şi serviciul de hosting şi suport şi, după finalizarea plăţii, website-ul este activat automat. Personalizarea website-ului se face în mare parte de către client prin editarea elementelor vizuale şi prin intermediul modulului de administrator, generat automat”, a declarat Adrian Chirilov, fondator AppSeed.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 31.07.2018

 
Cuvinte cheie:
Start-up
, AppSeed
, platformă
, creare şi găzduire de site-uri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide