Business Hi-Tech

Tape Computers se extinde

23.03.2004, 00:00 20

Compania Tape Computers, furnizor de tehnica de calcul, si-a extins reteaua de retail prin deschiderea a doua noi magazine in Bucuresti, unul pe Calea Mosilor si altul pe Calea Dorobantilor. Noile puncte de vanzare au o suprafata de expunere de 130 mp, respectiv 105 mp si comercializeaza atat produse low-end (cu preturi mici si performante modeste) cat si hi-end (mai scumpe si mai performante).
"Prin deschiderea celor doua magazine compania Tape Computers isi dezvolta reteaua de retail inaugurata la inceputul acestui an prin infiintarea magazinului din B-dul. N. Titulescu", afirma Bogdan Mitu, directorul general al companiei. Pentru deschiderea celor doua magazine Tape Computers a realizat o investitie de 200.000 euro, fiind incluse in aceasta suma si stocurile de marfa. Intre timp, compania a demarat si negocierile cu principalele banci de pe piata pentru a putea vinde produsele in rate prin magazinele sale. Tape Computers a fost infiintata in 1994 dar abia anul trecut s-a decis sa intre si in zona de retail.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24