Business Hi-Tech

Taxa pe pod poate fi plătită acum de şoferi prin aplicaţia mobilă Auto.ro

Mediafax Foto

Mediafax Foto

Autor: Ioana Nita

01.06.2015, 00:02 757

Utilizatorii aplicaţiei mobile Auto.ro au acum posibilitatea de a achita taxa de pod de la Feteşti-Cernavodă direct de pe smartphone, fără să mai fie nevoiţi să aştepte la barieră pentru a-şi putea continua drumul. Prin intermediul serviciului „taxa pe pod“ oferit în cadrul aplicaţiei Auto.ro utilizatorii plătesc taxa prin SMS şi au trecerea liberă pe podul de la Feteşti-Cernavodă pe benzile fără barieră.

Pentru a plăti taxa pe pod, şoferii trebuie să completeze mai întâi numărul de înmatriculare şi categoria autovehiculului, iar apoi achită taxa prin SMS şi primesc confirmarea instantaneu tot prin SMS. Permisul este valabil pentru o singură trecere şi se poate achiziţiona înaintea trecerii sau cel târziu până la ora 23:59 a zilei următoare trecerii.

Plata prin SMS se poate realiza în orice reţea de telefonie mobilă - Orange, Vodafone, Telekom şi RCS&RDS. Aplicaţia Auto.ro este disponibilă pentru sistemele de operare Google Android şi Apple iOS şi cuprinde mai multe categorii – plăţi auto (taxă de pod, amenzi, rovinietă, asigurarea RCA, parcare sau servicii de asistenţă rutieră), maşina mea (alerte atunci cand expiră Rovinieta, RCA, ITP, Casco), cerere service (oferte de reparaţie a maşinii, revizie sau ITP), locaţii auto (benzinării, service-uri, spălătorii, vulcanizări, ATM-uri), şi anunţuri de maşini noi şi second-hand.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO