Business Hi-Tech

Top 10 cele mai populare căutări pe Google în 2014

Top 10 cele mai populare căutări pe Google în 2014

Autor: GQ.ro

16.12.2014, 20:52 383

Dacă voiai să afli mai multe informaţii despre un subiect acum câteva zeci de ani erai nevoit să dai o fugă până la cea mai apropiată bibliotecă şi să cauţi printre cărţi ceea ce te frământa. Din fericire, acum poţi obţine informaţia de care ai nevoie în câteva secunde, printr-o simplă căutare pe Google. Ăsta da progres!

Nu ştim dacă acesta este un aspect pozitiv sau nu, însă cu siguranţă este o certitudine: oamenii caută pe Google absolut tot ce le trece prin cap (cineva a ajuns întâmplător pe site-ul nostru căutând “cum să ai orgazm să stropeşti” – Q.E.D.).

Totuşi, în topul căutărilor din acest an la nivel global sunt subiecte ceva mai serioase. Aruncând o privire peste acest top, am descoperit două aspecte interesante: 1. niciuna dintre cele mai populare subiecte ale anului 2013 nu a prins top 10 în 2014 şi 2. doar trei dintre cele mai comune căutări la nivel global se regăsesc şi în top 10 al celor din România.

Citiţi articolul integral pe www.gq.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO