Business Hi-Tech

VIDEO. Călin Clej, la prima apariţie publică din postura de director de marketing al Huawei România: Inteligenţa artificială va ghida de acum înainte experienţa consumatorilor de smartphone-uri

Autor: Adrian Seceleanu

30.10.2018, 02:00 422

Inteligenţa artificială este cea care va defini de acum înainte experienţa consumatorilor în piaţa de smartphone-uri şi nu funcţiunile de bază pe care s-a pus accent în ultimul deceniu a declarat Călin Clej, managerul care s-a aflat în spatele evoluţiei mărcilor Pepsi în România, la prima sa apariţie publică din noua postură de director de de marketing al Huawei Consumer Business Group România, în cadrul evenimentului de lansare a smartphone-ului mate 20 Pro pe piaţa locală.

“Trecem foarte mult de la funcţiunile de bază care au ghidat această industrie în ultmii zece ani de zile către o zonă în care machine learning şi partea de inteligenţă artificială sau inteligenţă aplicată vor ghida de acum înainte experienţele consumatorilor şi vor fi cele care vor impune norma sau standardele de performanţă în industria aceasta”, a declarat Călin Clej.

Vedeţi în clipul video principalele caracteristici ale smartphone-ului Mate 20 Pro şi ale ceasului şi brăţării inteligente lansate de Huawei, prezentate de Călin Clej în cadrul evenimentului care a avut loc luni seară în Bucureşti.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO