Business Hi-Tech

Vodafone a lansat noua tableta Samsung Galaxy Tab, de la 419 euro

Vodafone a lansat noua tableta Samsung Galaxy Tab, de la 419 euro

Samsung Galaxy Tab

Autor: Ştefan Vrabie

09.05.2011, 12:17 1227

Vodafone, numărul doi pe piaţa locală de telefonie mobilă, alansat noua tabletă PC Samsung Galaxy Tab 10.1v, tabletă ce funcţionează cu sistemul de operare Android3.0 şi va avea preţuri pornind de la 419 euro împreună cu pachetulInternet Nelimitat Extra pe doi ani.

Tableta este disponibilă în portofoliul Vodafone Româniaîncepand de astăzi şi poate fi achizitionată din magazinele propriişi ale partenerilor săi, precum şi prin magazinul online Vodafone.Tableta are un display sensibil la atingere de 10,1 inci, cu orezoluţie de 1,280 x 800 (WXGA), puterea de calcul fiind făcută cuajutorul procesorului dual-core nVidia Tegra 2 de 1 GHz.

Dispozitivul are o camera principală de 8 megapixeli şi bliţ cuLED, o camera frontală de 2 megapixeli ce poate fi folosită pentruconferinţe video şi difuzoare cu sunet dual surround. În plus,tableta filmează şi redă videoclipuri în format Full HD (de înaltădefiniţie) de 1080 de pixeli. Aplicaţiile şi jocurile suntsusţinute de senzorul de proximitate incorporat, alături de busoladigitală, giroscop şi accelerometru. Terminalul mai dispune de 1GBmemorie RAM si 16GB memorie interna SSD (solid state drive carefoloseşte memorii cu semiconductori în loc de platanemobile).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO