Business Hi-Tech

Vodafone lanseaza un soft de trimis SMS-uri de pe PC

25.07.2008, 17:44 710

Vodafone Romania, subsidiara locala a celui mai mare operator de telefonie mobila din lume, a lansat aplicatia SMSender, care permite utilizatorilor sa trimita mesaje text (SMS) direct de pe un computer conectat la internet.
Aplicatia, ce se descarca de pe site-ul operatorului, poate fi utilizata de catre orice abonat la Vodafone, persoana fizica sau juridica, cu exceptia posesorilor de abonamente 2 in 1 sau persoanelor care au restrictii de utilizare aplicate pe numarul de mobil. Dupa instalare, utilizatorul trebuie sa introduca numarul de telefon pentru care doreste sa creeze un cont. Acesta va primi pe mobil un cod unic generat pentru noul cont, pe care trebuie sa il introduca in aplicatie.
Procesul de inregistrare este finalizat dupa alegerea unei parole.
Utilizatorii vor plati 5 eurocenti pentru fiecare mesaj transmis in reteaua Vodafone sau in celelalte retele mobile, respectiv 12 eurocenti pentru destinatii internationale. Preturile nu includ TVA. Serviciul nu necesita plata unui abonament lunar.
Aplicatia permite transmiterea de mesaje text de maximum 480 de caractere inclusiv catre mai multi destinatari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO