Business Hi-Tech

Zapp revine cu promotii pe internetul mobil

15.08.2008, 19:48 27

Compania Telemobil, operatorul retelei de telefonie mobila Zapp, a lansat o campanie de promovare pentru un abonament de servicii de date mobile, ca parte a strategiei operatorului de a reveni treptat pe piata.
Astfel, compania a lansat un nou plan tarifar, denumit Zapp Online Express Unlimited, care le ofera clientilor in schimbul unui tarif lunar de 10,71 euro acces mobil nelimitat la internet. Operatorul precizeaza ca a stabilit o limita lunara de trafic de 1,5 GB de date pentru acest plan tarifar. Dupa depasirea acestui prag, viteza de descarcare a datelor scade la 128 kbps in timp ce viteza de incarcare a datelor ramane neschimbata (153,6 kbps).
Zapp concureaza pe piata de internet mobil cu Orange si Vodafone. RCS&RDS a anuntat ca pregateste de asemenea lansarea unor servicii de date mobile.
Operatorul urmeaza sa lanseze in toamna acestui an o oferta de servicii de date 3G, furnizate prin intermediul unei noi retele, construite cu echipamente de la producatorul chinez ZTE.
Telemobil, companie detinuta de grupul Saudi Oger din Arabia Saudita, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de circa 126 mil. dolari (peste 90 mil. euro).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO