Business Internaţional

Cel puţin doi morţi şi 11 răniţi, după ce un bărbat a deschis focul la un concert în Austria

Cel puţin doi morţi şi 11 răniţi, după ce un...

Autor: Mircea Olteanu

22.05.2016, 12:29 14015

Cel puţin două persoane au murit şi alte 11 au fost rănite după ce un bărbat înarmat a deschis focul la un concert în oraşul austriac Nenzing, înainte ca atacatorul să se sinucidă, potrivit poliţiei, informează Associated Press pe pagina electronică.

Duminică dimineaţa, bărbatul înarmat a început să tragă, aparent la întâmplare, în mulţimea strânsă la un concert în aer liber organizat de un club local de motociclişti, omorând doi oameni şi rănind alţi 11, înainte de a se sinucide.

Cum arată insula celor 20.000 de morminte, unul dintre cele mai ”sfinte” locuri din istorie. Galerie FOTO

Cum arată satul de vis unde nu există drumuri, maşini sau aglomeraţie - GALERIE FOTO

Presa locală, care citează echipajele de salvare, a anunţat că o parte din răniţi sunt în stare gravă.

Însă, Susanne Dilp, purtătorul de cuvânt al poliţiei, a declarat că nu poate confirma aceste informaţii, spunând doar că starea răniţilor este "foarte diversă."

Aceasta a mai spus că ancheta poliţiei este în curs de desfăşurare pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs atacul.

Un muzeu în aer liber din România, considerat cel mai frumos din Europa. Galerie FOTO

Cum arată staţiile de metrou din Coreea de Nord. "Unul dintre cele mai misterioase şi frumoase sisteme de tranzit de pe pământ". Galerie FOTO

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO