Business Internaţional

Fiul lui Muammar Kadhafi, omorât de bombardamentele NATO - rebeli

Autor: Mihai Draghici - Mediafax

05.08.2011, 14:26 173

Khamis Kadhafi, unul dintre fiii liderului libian MuammarKadhafi, a fost ucis într-un raid efectuat în noaptea de joi sprevineri de NATO asupra oraşului Zliten, situat la 150 de kilometriest de Tripoli, au anunţat vineri rebelii libieni, citaţi deAFP.

Khamis Kadhafi figurează printre cele 32 de persoane uciseîntr-un raid al Alianţei Nord-Atlantice în noaptea de joi sprevineri, a declarat Mohammed Zawawi, un purtător de cuvânt alrebelilor.

El a precizat că a obţinut aceste informaţii datorită unoroperaţiuni de spionaj efectuate în rândul forţelor pro-Kadhafi.

Alianţa Nord-Atlantică a confirmat vineri că a efectuat douăraiduri, joi seara, asupra oraşului libian.

"Suntem la curent cu informaţiile din presă" despre moartea luiKhamis, în vârstă de 28 de ani, fiul cel mai mic al lideruluilibian, a declarat purtătorul de cuvânt al NATO.

"NATO a atacat un depozit de muniţie joi la ora 20.15 (21.15,ora României), la Zliten, şi o clădire a poliţiei militare din zonade luptă din apropierea oraşului la ora 22.45 (23.45, oraRomâniei)", a precizat oficialul citat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO