Business Internaţional

Michael Bloomberg revendică din nou conducerea propriei companii

Michael Bloomberg revendică din nou conducerea propriei...
04.09.2014, 11:29 855
Fostul primar al New York-ului Michael Bloomberg va prelua din nou conducerea companiei pe care a fondat-o, la doar opt luni după ce şi-a încheiat mandatul politic, scrie The New York Times.
 
Bloomberg, care deţine 88% din acţiunile companiei, declarase anterior pentru NY Times  că nu intenţionează să se întoarcă într-o funcţie de conducere după terminarea mandatului de primar, însă recent a fost văzut mai des decât de obicei în birourile din sediul companiei.
 
Actualul CEO, Daniel Doctoroff, a anunţat că se va retrage la finalul acestui an. El lucra la Bloomberg din ianuarie 2008 şi preluase rolul de CEO în iulie 2011. Doctoroff a insistat în anunţul de retragere că decizia sa nu are nicio legătură cu revenirea lui Michael Bloomberg în conducerea companiei.
 
Grupul Bloomberg, fondat iniţial ca o agenţie de ştiri, este în prezent unul dintre cei mai importanţi jucători de ştiri şi servicii dedicate pieţelor financiare, cu peste 10.000 de angajaţi, în 126 de ţări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO