Business Internaţional

OpenAI continuă să surprindă în lumea tehnologiei: Compania anunţă lansarea ChatGPT Enterprise, o variantă dedicată afacerilor uşor configurabilă şi fără limite de utilizare

OpenAI continuă să surprindă în lumea tehnologiei:...

Autor: Valeriu Dănilă

29.08.2023, 14:04 3947

OpenAI a anunţat luni cea mai mare ştire de la debutul ChatGPT: Compania va lansa o versiune enterprise, titrează CNBC.

Instrumentul a fost dezvoltat „în mai puţin de un an” cu ajutorul a peste 20 de companii din diferite industrii, a explicat COO-ul OpenAI Brad Lightcap. ChatGPT Enterprise include acces la GPT-4 fără limite de utilizare, performanţă de până la două ori mai rapidă decât versiunile anterioare şi credite API. Lightcap a spus că preţurile nu vor fi anunţate public şi că acestea „vor depinde de cazurile de utilizare şi de dimensiunea fiecărei companii”.

O diferenţiere cheie între varianta enterprise şi cea consumer este aceea că ChatGPT Enterprise le va permite clienţilor să introducă date ale companiei pentru a instrui şi personaliza aplicaţia pentru propriile scenarii de utilizare, deşi unele dintre aceste funcţii nu sunt încă disponibile.

La două luni după lansarea ChatGPT în noiembrie, a fost depăşit pragul de 100 de milioane de utilizatori activi lunar, ajungând aplicaţia cu cea mai rapidă creştere din istorie: „o creştere spectaculoasă, sincer nu am mai văzut aşa ceva, iar interesul a tot crescut de atunci, ” a declarat Brian Burke, vicepreşedinte de cercetare la Gartner.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO