Business Internaţional

Ştiri pe scurt business internaţional

Ştiri pe scurt business internaţional

Autor: Livadariu Andreea

03.04.2011, 23:36 17

După ce s-a extins către servicii bancare,asigurări pentru animale de companie şi producţie cinematografică,retailerul britanic Tesco a lansat un site destinat vânzării demaşini la mâna a doua, scrie The Telegraph. Tesco intră pe piaţaauto britanică, a cărei valoare este de 24 mld. lire (27 mld.euro).

Barak Obama (foto) va anunţa înaceastă săptămână partici­parea la viitoarele alegeri prezidenţialeşi înregistrarea la Comisia Federală de Alegeri, scrie agenţia deştiri Thomson Reuters. Înregistrarea îi va permite lui Obama săînceapă strângerea de fonduri pentru alegerile din 2012.

Ministrul italian al economiei Giulio Tremontivrea să construiască un fond de stat care să investească însectorul industrial al ţării, scrie The Wall Street Journal.Companiile italiene tind să fie mici, în timp ce economia globalăeste concentrată în jurul unor mari companii, a spus GiulioTremonti.

Economia Rusiei a crescut cu 4,5% în ultimultrimestru din 2010, valoare aflată sub estimările economiştilor,scrie Bloomberg. Creşterea economică a fost accelerată de majorareapreţurilor pentru bunurile de consum şi de investiţiile mai mari,alocate cu scopul satisfacerii creşterii cererii de consum.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO