CM 2010

N-au reuşit să cumpere meciul: Italia, înfrântă de Slovacia cu 3-2

N-au reuşit să cumpere meciul: Italia, înfrântă de Slovacia cu 3-0
24.06.2010, 19:52 20

"Vor cumpăra jocul. Veţi vedea, sezonul următor vor fi jucătorislovaci care vor evolua la cluburi italiene", declara ieri liderulpartidului populist italian Liga Nordului, Umberto Bossi.

Astăzi s-a dovedit că cele două ţări nu s-au înteles la preţ,Italia fiind înfrântă de Slovacia cu scorul de 3-2.

"Acasă cu ruşine" a titrat cotidianul Gazzetta dello Sport,citată de Mediafax.

"Nimic de făcut. Slovacia, debutantă la Cupa Mondială, merge înoptimi. Pentru noi turneul se termină, dar începe procesul. Italianu a mai părăsit Cupa Mondială din faza grupelor, de la turneul din1974, din Germania", scrie sursa citată.

Cotidianul Tuttosport a afişat o fotografie mare cuselecţionerul Marcello Lippi, iar titlul era" E vina ta".Publicaţia italiană îl acuză pe Lippi de faptul că nu a renunţat lajucătorii "bătrâni", cu care a câştigat titlul mondial în urmă cupatru ani.

"Dezastru Italia, adio mondiale", a titrat ziarul Corriere dellaSera, în timp ce publicaţia L'Arena a scris "visul mondial seîncheie".

Titlul din ziarul Il Giornale a fost "Mica Italie a fost datăafară de la Mondiale", iar cotidianul Il Messaggero a scris căItalia a fost umilită de Slovacia şi a terminat ultima îngrupă.

Site-ul napolisport.net a titrat "Nu ne rămânem decât săplângem".

Citiţi mai multe despre meciul care a scos Italia din cărţile CampionatuluiMondial 2010 pe www.prosport.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO