Companii

A deschis o şcoală de conducere defensivă, iar acum vrea să ţină şi cursuri pentru cei sub 18 ani

A deschis o şcoală de conducere defensivă, iar acum...

Autor: Corina Mirea

07.09.2015, 08:30 1272
Andrea Fogliazza, un executiv şi antreprenor italian stabilit în România în urmă cu aproximativ zece ani, a deschis, la finalul lui 2013, o şcoală de conducere defensivă în care a investit circa 300.000 de euro până în prezent.
 
Prin mâinile sale şi ale celor opt in­struc­tori din echipa şcolii defensive Smart Driving au trecut câteva sute de cursanţi, iar de anul viitor antreprenorul italian vrea să acre­diteze şcoala pentru a putea ţine cursuri de condus cu tineri care nu au împlinit vârsta de 18 ani.
 
„Cursurile noastre sunt accesate acum în aceeaşi măsură de clienţi din zona corporate, companii care îşi trimit angajaţii la noi, cât şi de persoane fizice care vor să îşi testeze abilităţile şi să îşi corecteze anumite greşeli. În ultima perioadă însă, am avut foarte multe cereri din partea părinţilor care doreau să îşi trimită copiii la noi înainte, în timpul, dar şi după cursurile de conducere care se finalizează cu obţinerea carnetului. Motiv pentru care de anul viitor vrem să ne acredităm în acest sens“, spune Andrea Fogliazza.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO