Companii

ANTREPRENORI LOCALI. Bolintiş Grup, un transportator rutier de cereale din Giurgiu, cu afaceri de 56 mil. lei: Ne-am orientat către Ucraina. Trecem 15 camioane cu cereale săptămânal prin vama Siret

În 2020, transportatorul a cumpărat un depozit pe 9 hectare în Videle, Teleorman, unde se pot depozita 100.000 de tone de cereale.

În 2020, transportatorul a cumpărat un depozit pe 9 hectare în Videle, Teleorman, unde se pot depozita 100.000 de tone de cereale.

Autor: Mirabela Tiron

14.09.2022, 16:45 230

♦ Un camion aşteaptă o săptămână să intre din Ucraina în România prin vama Siret ♦ Clienţii companiei sunt marii traderi de cereale precum CHS.

Bolintiş Grup, din Daia (Giurgiu), controlat de Ionuţ Sorin Bolintiş, care face transport de cereale pe cale rutieră, cu afaceri 56,2 milioane de lei anul trecut,  s-a orientat către transportul de cereale din Ucraina spre România.

„Fermierii români îşi ţin cerealele în depozite în aşteptarea unui preţ mai bun, foarte puţini au vândut, deci nu am avut transporturi pe piaţa locală. Am luat transporturi de cereale din Ucraina, 15 camioane cu cereale trecem săptămânal din Ucraina în România prin vama Siret. Transportăm rapiţă, grâu şi soia“, a spus pentru ZF Ionuţ Sorin Bolintiş, proprietarul companiei. El a fondat compania în 2004, când avea 23 de ani.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO