Companii

Antreprenori locali. Fraţii Pavăl, proprietarii Dedeman, atacă puternic piaţa de logistică şi vin cu două proiecte în Bacău şi Techirghiol

Antreprenori locali. Fraţii Pavăl, proprietarii...

Autor: Bogdan Alecu

13.05.2023, 10:00 26939

Dedeman, cel mai mare business an­treprenorial de pe piaţa locală, con­trolat de fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl, a finalizat o investiţie estimată la 20-25 mil. euro în proiectul logistic Incity Lo­gistic Bacău şi are în lucru un al doilea proiect logistic la Techir­ghiol, judeţul Constanţa, care în acest caz să deservească reţeaua formată din 60 de magazine şi cinci centre logistice.

Pe lângă acestea, în Bacău Dede­man mai investeşte într-un proiect logistic la intrarea în oraş pe E85 din­spre Adjud, imediat după intersecţia cu drumul spre Auto­strada Moldo­vei. Primul chiriaş anunţat din cadrul Incity Logistic Bacău este Side Grup, potrivit consultanţilor de la JLL Ro­mânia, care au contractat o suprafaţă de 1.500 mp.

„Ne bucurăm să avem în calitate de chiriaş în noul nostru depozit lo­gis­tic pe Side Grup, o companie an­tre­prenorială românească în plină ascensiune. De asemenea, suntem în­cântaţi că putem contribui la dezvol­ta­rea oraşului Bacău cu noi investiţii ce vor susţine creşterea economică locală pe termen mediu şi lung“, au declarat reprezentantii Dedeman.

Anul trecut Dedeman a demarat şi construcţia unui proiect logistic în Techirghiol, judeţul Constanţa, pe un teren de peste 16 hectare, iar depozi­tul are, potrivit documentaţiei pro­iec­tului, circa 28.000 mp.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO