Companii

bauMax va investi 50 milioane euro pentru construcţia următoarelor trei magazine

Autor: Ioan Dornescu

02.06.2011, 23:32 586

Retailerul austriac de bricolaj bauMax a început construcţiacelui de-al 15-lea magazin din România, la Cluj, şi va demara înacest an lucrările pentru alte două unităţi la Bucureşti şi Oradea,în urma unei investiţii totale de circa 50 milioane de euro.

"Investiţia pentru fiecare magazin va fi de minimum 15 milioanede euro, iar suma totală pentru cele trei unităţi va ajunge laaproximativ 50 milioane de euro", a declarat Nicola Szekely,directorul general bauMax România şi Bulgaria. El a adăugat că celetrei unităţi vor fi deschise în prima parte a anului viitor. bauMaxRomânia a deschis patru magazine anul trecut şi o unitate în acestan.

Szekely a afirmat în martie că grupul austriac vrea să deschidăîn România trei - patru unităţi pe an în următorii trei sau patruani. bauMax România estimează că afacerile vor avansa în acest ande la 150 milioane euro în 2010 până la aproximativ 200 milioane deeuro. Grupul austriac, controlat de familia Essl, este unul dintreprincipalii jucători pe piaţa românească de bricolaj alături deDedeman, Praktiker, Bricostore, Ambient, Hornbach, Obi şi Mr.Bricolage.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO