Companii

Boagiu cere destituirea unuia dintre consilierii din minister

Autor: Andreea Mioara Neferu

01.09.2011, 11:21 338

Ministrul transporturilor şi infrastructurii Anca Boagiu a cerut secretarului de stat Eusebiu Pistru destituirea din funcţie a unuia dintre consilierii săi personali, şi anume Sorina Petronela Ţone.

Presa a relatat recent că Ţone a rămas fără permisul de conducere, după ce a fost prinsă conducând cu o viteză de 156 de kilometri la oră în afara localităţii, aceasta acuzându-i pe poliţişti că ar fi provocat-o să atingă această viteză.

"Cred că doamna Sorina Petronela Ţone a dovedit că nu este potrivită pentru o funcţie publică în cabinetul unui demnitar. Prin atitudinea şi comportamentul său, consider că doamna Ţone a adus grave prejudicii de imagine Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii. Oamenii care deţin funcţii publice trebuie să fie primii care respectă legea, iar cei care nu o fac trebuie să răspundă la fel ca orice alt cetăţean", a spus Anca Boagiu.

În 2004, consilierul actual al secretarului de stat Eusebiu Pistru a fost arestată după ce a fost prinsă în flagrant delict de corupţie. La acea vreme, lucra tot în Ministerul Transporturilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO