Companii

Care sunt cele mai „la modă“ aeroporturi din lume

Care sunt cele mai „la modă“ aeroporturi din lume

Autor: Teodora Lozan

22.06.2013, 15:32 1133
Aeroportul este primul lucru pe care îl observi cum cobori din avion, astfel că terminalele sale au devenit prima marcă a destinaţiei, o primă impresie a unei ţări care trebuie neapărat să fie pozitivă, scrie revista GQ în cel mai recent număr.
 
Arhitectura aeroporturilor devine din ce în ce mai spectaculoasă, construcţiile fiind accesorizate cu o sumedenie de detalii captivante şi îmbrăcate în culori vii. Pe parcursul ultimilor ani, aeroporturile au deschis terminale care pot fi considerate adevărate opere de artă, devenind ele însele atracţii turistice.
 
Cele mai noi aeroporturi cuprind librării, săli de cinema, patiserii, cafenele sau chiar muzee. În cazul în care eşti un împătimit al jocurilor de noroc, este foarte posibil să găseşti şi un cazinou. Bineîn­ţeles, sunt nelipsite outleturile şi buticurile de lux.  Printre cele mai dotate aeroporturi la capitolul magazine se nu­mără London Heathrow, Dubai International, Singapore Changi, Hong Kong International şi Seul Incheon International, toate pe lista prestigioasă Skytrax World Airport Award la categoria shopping. Prada, Armani, Gucci, Dior, Calvin Klein, Ralph Lauren sau Hermès sunt la câţiva paşi distanţă.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 18.06.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO