Companii

Cât costă să petreci Revelionul în hotelurile Continental Hotels, controlate de Radu Enache?

Cât costă să petreci Revelionul în hotelurile...

Autor: Mirabela Tiron

11.11.2012, 14:12 659

Cel mai ieftin pachet de Revelion la un hotel din lanţul hotelier Continental Hotels, controlat de omul de afaceri Radu Encahe, costă 180 de lei de persoană iar cel mai scump costă 760 de lei de persoană, organizat în hotelul de cinci stele Grand Hotel Continental din Capitală.

Petrecerea de Revelion costă 180 de lei de persoană la Continental Turnu Severin, 250 lei de persoană la hotelurile de trei stele Continental Suceava şi Tîrgu Mureş, 260 de lei de persoană la Continental Forum Oradea, 300 de lei de persoană la unitatea de patru stele Continental Forum Arad, 440 de lei de persoană la Continental Forum Sibiu. La hotelul de cinci stele Grand Hotel Continental, cina festivă de Revelion este 760 lei de persoană.

„Toate hotelurile lanţului Continental Hotels au creat şi  pachete turistice. Un pachet  ce cuprinde 3 nopţi de cazare, cu demipensiune, cină festivă de revelion şi brunch de 1 ianuarie, costă 495 lei de persoană la Drobeta Turnu Severin, 600 de lei de persoană la Arad, 650 lei de persoană la Suceava, 700 lei de persoană la Oradea, 1.085 de lei de persoană la Sibiu şi 750 lei la Tîrgu Mureş”, potrivit oficialilor hotelului.

La hotelul de cinci stele Grand Hotel Continental meniul include muşchi de vită Rossini servit cu ciuperci de pădure şi tartar de cartofi cu sos Pinot Noir la Arad şi Sibiu, muşchiuleţ de porc rulat în şuncă de Parma cu legume grill aromate cu busuioc şi sos blue cheese la Oradea si Tîrgu Mures, Suceava şi Turnu Severin, Tournedos de vită, acompaniat de piept de raţă pregătit în Savoy, cartofi Rosti, ragout de ciuperci de pădure şi sos de rozmarin. Cei care plătesc până pe 30 noiembrie primesc un discount de 10%.

Lanţul hotelier Continental Hotels a avut anul trecut  afaceri de 85 de milioane de lei (20 mil. euro), potrivit site-ului Ministerului de Finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO