Companii

Compania din industria chimică Stera Chemicals va face un centru logistic în nordul Bucureştiului, investiţie de 8 milioane de euro. Stera Chemicals este deţinută de Alecsandru Rasidescu, cel care a şi fondat businessul în urmă cu peste două decenii

Compania din industria chimică Stera Chemicals va face...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

26.05.2021, 17:15 414

♦ Stera Chemicals este deţinută de Alecsandru Rasidescu, cel care a şi fondat businessul în urmă cu peste două decenii.

Producătorul local de produse chi­mi­­ce Stera Chemicals, deţinut de Alecsan­dru Rasidescu, va începe anul viitor con­strucţia unui centru logistic spe­cia­lizat în chi­mie, în zona de nord a Capitalei, la Şte­fă­neşti, pe Şoseaua de Centură. Proiectul va începe să fie construit anul viitor şi va presupune o investiţie de 8 milioane de euro. Între timp, pentru 2021 compania are un buget de investiţii de 100.000 de lei.

Stera Chemicals are de asemenea în plan să dezvolte reţeaua de vânzări în Euro­pa de Sud-Est, dar şi să se concen­treze pe automatizarea proceselor interne.

„De la începutul anului, cele mai mari pro­vocări pentru compania noastră sunt asigurarea finanţării pentru dezvoltarea afa­cerii, criza materiilor prime şi a trans­portului maritim şi menţinerea echipelor la un nivel de performanţă şi motivare ridi­cat“, spun reprezentanţii Stera Che­micals într-un răspuns la solicitarea ZF în vederea realizării anuarului ZF Cei mai mari jucători din economie – ediţia 2021, care va apărea pe piaţă în perioada următoare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO