Companii

Complexul hotelier Lebăda din Delta Dunării, controlat de proprietarii Militari Residence din Bucureşti, a avut afaceri de 24 mil. lei, plus 31%

Complexul hotelier Lebăda din Delta Dunării, controlat...

Autor: Miruna Diaconu

13.08.2021, 10:05 8003

♦ Complexul Lebăda a fost scos la licitaţie în 2017 de ANAF şi a fost preluat de proprietarii Militari Residence, Constantin Căpăţână şi Iulian Robu.

Complexul hotelier Lebăda de cinci stele din Crişan, Delta Dunării, controlat de oamenii de afaceri Constantin Căpăţână şi Iulian Robu, proprietarii complexului rezidenţial din Bucureşti Militari Residence, a avut anul trecut o cifră de afaceri de  24 milioane lei, în creştere cu 30% faţă de 2019, conform datelor Ministerului de Finanţe.

Compania care administrează complexul din Delta Dunării a reintrat anul trecut pe profit, având în vedere că în ultimii doi ani a raportat pierderi de milioane lei, astfel că în 2019 pierderile s-au ridicat la 8 mil. lei. Anul trecut, complexul hotelier a avut un profit net de 2 milioane lei. Conform aceleiaşi surse, complexul hotelier a avut 118 angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO