Companii

Complexul Parc Hotels din nordul Capitalei, afaceri de 63,4 mil. lei în 2023 şi marjă de profit de 17%

Complexul Parc Hotels din nordul Capitalei, afaceri de...

Autor: Mirabela Tiron

25.04.2024, 00:07 183

Complexul hotelier Parc Hotels, una din cele mai mari companii hoteliere, ce include unităţile de patru stele Ramada Parc şi Ramada Plaza din nordul Capitalei, a finalizat anul trecut cu afaceri de 63,4 milioane de lei (13 mil. euro), în creştere cu 3% faţă de anul anterior, potrivit datelor de la mfinante.ro. Firma a înregistrat un profit net de 10,8 milioane de lei anul trecut, faţă de 9,6 mil. lei anul anterior, mai arată datele publice.

„Suntem cu 10% peste buget în primul trimestru din acest an, iar aprilie este în linie cu ce am bugetat. Estimăm pe tot anul o creştere cu 10%“, a spus  pentru  ZF Daniel Ben-Yehuda, şeful complexului Parc Hotels. Compania a finalizat renovarea mai multor etaje la hotelul Ramada Parc, încă înainte de pandemie începând acest proces de modernizare.

Cele două hoteluri din nordul Capitalei, Ramada Parc şi Ramada Plaza, clasificate la patru stele, cumu­lează 567 de camere şi formează complexul Parc Hotels. Anul trecut 246 de angajaţi lucrau în aceste hoteluri. În prezent, tariful pentru o noapte de cazare, cu  mic dejun, într-o cameră dublă la Ramada Parc Hotel este de 77 de euro, potrivit datelor de pe site-ul internaţional de rezervări booking.com.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO