Companii

Constructorul Straco Grup, cândva aproape de 1 mld. lei afaceri, a ajuns la 46 mil. lei, minus 20% într-un an. „Contracte în derulare au fost suspendate, iar pandemia şi-a pus şi ea amprenta“. Compania se află în reorganizare judiciară, în portofoliul CITR

Straco Grup SRL are ca obiect de activitate construcţia de drumuri şi autostrăzi, lucrări edilitare şi civile.

Straco Grup SRL are ca obiect de activitate construcţia de drumuri şi autostrăzi, lucrări edilitare şi civile.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

12.04.2021, 20:30 1283

♦ Straco Grup este deţinută de cinci acţionari: Alexandru Horpos, Traian Horpos, Vlad Ionel Vameşu, Ioana Daniela Neacşu şi Mihaela Şerban.

Straco Grup, o companie de construcţii aflată în reorganizare judiciară, a continuat să-şi reducă cifra de afaceri în 2020, ajungând la 46,6 milioane de lei, potrivit datelor disponibile pe platforma de analiză a firmelor Confidas.ro. Faţă de 2019, scăderea este de aproximativ 20%.

Pierderile s-au adâncit până la 26,5 milioane de lei anul trecut, în vreme ce numărul de angajaţi a ajuns la minimul istoric, adică 60, arată aceeaşi sursă.

În cel mai bun an din existenţa companiei în ceea ce priveşte personalul, Straco Grup avea peste 1.000 de oameni, iar în 2012, cel mai bun an ca business, cifra de afaceri se apropiase de 900 de milioane de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO