Companii

Contul de creaţie al Bancpost intră în portofoliul Lowe & Partners

Contul de creaţie al Bancpost intră în portofoliul Lowe & Partners

Mihai Fetcu, creative director al Lowe&Partners

Autor: Andreea Mindrila

20.04.2012, 00:04 572

Agenţia Lowe & Partners va coordona activitatea de creaţie pentru toate produsele de retail şi corporate ale Banc­post şi va oferi servicii de consultanţă strategică, ATL, BTL şi comunicare digitală.

"Ne-am dorit un par­tener care să ne înţeleagă foarte bine atât afacerea, cât şi încercările prin care trece în prezent industria bancară. Competiţia a fost foarte strânsă. Lowe & Part­ners ne-a convins prin creati­vitate şi realism", spune Kyriakos Xydis, vicepre­şedinte executiv de distribuţie retail Banc­post.

Pe de altă parte, Mihai Fetcu, creative director al Lowe & Partners spune că "oamenii sunt mult mai puţin receptivi la produsele bancare în condiţiile economice de azi, tocmai de aceea strategia de comunicare este foarte importantă".

Agenţia de creaţie Lowe & Partners este condusă de Aura Toma, care a preluat la începutul lunii martie acest mandat înlocuind-o pe Oana Cociaşu. Aceasta din urmă a preluat o altă funcţie în cadrul unei alte agenţii din gurp.

Cu o experienţă de 15 ani în advertising, Aura Toma a deţinut anterior poziţii de top management în cadrul unor agenţii din România. Ea are o vastă experienţă în co­municarea pentru servicii financiare, FMCG sau corporate business.

Printre clienţii Lowe&Partners, agenţie prezentă pe piaţa din România de 19 ani, se numără Bancpost, Bergenbier, Ferrero, Unilever (Domestos, Cif, Rexona, Rama, Clear, Signal, Delikat), Johnson & Johnson sau Crucea Roşie Română.

În 2010 grupul de comunicare Lowe din care face parte agenţia Lowe & Partners a avut o cifră de afaceri de 52 milioane euro, în creştere faţă de 2009, când afacerile s-au situat la 50,6 milioane euro. Compania nu a anunţat datele pentru acest an.

Lowe & Partners este membră a grupului de companii din care mai fac parte Initiative, Brand Connection, GolinHarris, HyperActive, Mobile Works şi Medic One.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO