Companii

Corina Gealan mizeaza pe 6 mil. euro anul acesta

04.12.2002, 00:00 27

Producatorul de tamplarie din PVC si geam termoizolant Corina Gealan estimeaza pentru anul 2003 o crestere a cifrei de afaceri cu minim 10% fata de cea estimata in acest an, de aproximativ sase milioane euro, a declarat Marin Crutescu, directorul general al societatii, potrivit Mediafax.
Potrivit acestuia, compania are in curs de finalizare un program investitional de peste un milion de euro,  care cuprinde achizitionarea de echipamente si utilaje, precum si extinderea spatiului de productie. Pana acum, au fost investiti peste 800.000 euro in acest proiect, conducerea companiei intentionand sa achizitioneze un camion de 12 tone si utilaje de capacitate mai mica.
Corina Gealan a lansat pe piata, in acest an, mai multe sisteme de incalzire solara, care pot fi utilizate pentru producerea apei calde menajere si a caldurii la case, blocuri, hoteluri si institutii, precum si pentru incalzirea apei din piscine. Pretul unui sistem de acest tip variaza intre 3.500 sI 4.500 euro, potrivit oficialilor Corina Gealan.
Crutescu a mai spus ca, saptamana viitoare, va fi infiintata Asociatia producatorilor de tamplarie si geam termoizolator.
"Suntem una dintre putinele tari din Europa, care nu avem o astfel de asociatie profesionala. Un punct de plecare in constituirea acestui organism a fost acela de a elabora o serie de proiecte de acte normative in domeniu, precum si de sprijinire a celor care activeaza in bransa", afirma Crutescu.
Corina Gealan si-a inceput activitatea in anul 1994 sub denumirea de Corina Prod Service, iar in anul 2000, ca urmare a colaborarii cu furnizorul de profile PVC Gealan Romania, si-a schimbat denumirea in Corina Gealan.
Compania a executat lucrari pentru BNR, BRD, Spitalul de Urgenta Bucuresti, Hotelul Lebada, Prisma 2 si Opel Romania. Firma colaboreaza cu diversi furnizori de materiale precum Gealan Romania, Pilkington - Marea Britanie, Padilla - Spania, Alukon si Weiss Chimie - Germania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO