Companii

ELI Parks a închiriat integral proiectul ELI Park 4 Bucharest

ELI Parks a închiriat integral proiectul ELI Park 4...

Autor: Bogdan Alecu

04.04.2024, 15:56 152

ELI Parks, unul dintre cei mai activi dezvoltatori de pe piaţa imobiliară logistică şi industrială din România, a închiriat integral proiectul ELI Park 4 Bucharest, cu o suprafaţă de 21.000 mp.

"Angajamentul nostru de a oferi medii de lucru moderne şi durabile a rezonat cu chiriaşii din diferite sectoare, consolidându-ne poziţia ca unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii industriale şi logistice din România", a spus Andrei Jerca, Director General ELI Parks

Portofoliul de spaţii logistice şi industriale al ELI Parks se ridică acum la 118.000 de metri pătraţi, cu dezvoltări în oraşe precum Iaşi, Bacău, Ploieşti şi Bucureşti. Privind în viitor, ELI Parks îşi propune să-şi extindă portofoliul până la 500.000 de metri pătraţi de spaţii industriale şi logistice până la sfârşitul anului 2027.

ELI Park 4 Bucharest stă drept mărturie a angajamentului ELI Parks faţă de inovaţie, durabilitate şi crearea de spaţii care să stimuleze productivitatea şi bunăstarea angajaţilor. Cu locaţia sa strategică şi angajamentul său pentru excelenţă, proiectul ELI Park 4 Bucharest continuă să stabilească standardul pentru parcurile industriale din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO