Energie

CE Oltenia: Finalizăm curând partea economică pentru termocentrala de un miliard de euro

CE Oltenia: Finalizăm curând partea economică pentru...

Autor: Roxana Petrescu

23.10.2013, 00:05 19
Studiile tehnice pentru realizarea unui grup nou pe cărbuni de un miliard de euro la termocentrala de la Rovinari au fost finalizate, în prezent partea română şi compania chineză implicate în acest proiect lucrând la detaliile economice ale celei mai mari investiţii în sectorul producerii de energie pe cărbuni care s-ar putea realiza în România după Revoluţie.
 
„Complexul Energetic Oltenia şi China Huadian En­gi­neering au încheiat memorandumul de înţelegere pentru const­ituirea unei societăţi comerciale în vederea realizării unui grup energetic nou de minimum 500 MW la termo­cen­trala Rovinari. În această perioadă se lucrează de către par­te­nerul chinez la elaborarea studiului de fezabilitate cu termen  de finalizare noiembrie 2013. S-a finalizat partea tehnică, ur­mând ca în scurt timp să se finalizeze şi partea eco­nomică“, au declarat repre­zentanţii CE Oltenia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO