Companii

Este oficial: Oraşul din România unde se construieşte o nouă fabrică care va face perne şi pilote, după o investiţie de 7 milioane de euro

Este oficial: Oraşul din România unde se construieşte...

Autor: Mirabela Tiron

13.04.2024, 08:25 7893

Noua unitate va dubla capacitatea de producţie: în prezent compania produce în Mizil 1.000 de pilote şi 3.500 de perne zilnic Produsele sunt vândute sub brandul HomeStill în marile magazine din ţară.

Compania Meltem Textil, din Mizil, judeţul Prahova, controlată de Mustafa Murat Iplikci şi Mehmet Iplikci, va construi o fabrică de perne şi pilote, o investiţie de 7 mil. euro, cu bani din Programul de Tranziţie Justă.

„Am realizat proiectul cu ajutorul unei firme de consultanţă şi a fost aprobat. Până în 2026 fabrica trebuie să fie gata. Această nouă unitate va dubla capacitatea de producţie pe care o avem. În prezent producem în fabrica pe care o avem în Mizil 1.000 de pilote şi 3.500 de perne zilnic“, a spus pentru ZF Mustafa Murat Iplikci,  care a venit în România în urmă cu 22 de ani, pentru a face comerţ cu textile.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO