Companii

Familia Mutu, care deţine magazinele Annabella, investeşte 5 milioane euro în al doilea parc de retail din Vâlcea. Annabella Retail Park din Râmnicu Vâlcea va avea 7.000 mp şi va fi finalizat în al treilea trimestru din 2024

Familia Mutu, care deţine magazinele Annabella,...

Autor: Cristina Roşca

14.08.2023, 19:00 30

Familia de antreprenori locali Mutu, ce deţine retailerul alimentar Annabella şi producătorul de con­serve Râureni, va investi 5 mil. euro în cel de-al doilea parc de retail al grupului, acesta urmând a fi amplasat în Râmnicu Vâlcea. Primul proiect de acest gen a fost inaugurat recent în localitatea Horezu din acelaşi judeţ Vâlcea.  

Centrul comercial va purta numele de Annabella Retail Park, va fi situat pe bulevardul Dem Rădulescu, şi se va întinde pe o suprafaţă de pes­te 7.000 mp (spaţiu închiria­bil), urmând a găzdui 12 magazine, dar şi restaurante, şi zone de agrement, inclusiv un loc de joacă. Ancoră de food va fi un magazin Annabella.

Deschiderea este estimată a avea loc în trimestrul al treilea din 2024, însă o parte dintre spaţiile comerciale au fost deja închiriate încă din faza de proiectare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO