Companii

Farmaciile Băjan, cu 28 de unităţi, au trecut de pragul de 100 mil. lei afaceri în 2022 şi continuă extinderea. „Marii jucători vin cu oferte, dar nu vrem să vindem, suntem un business de familie.“

Farmaciile Băjan, cu 28 de unităţi, au trecut de...

Autor: Georgiana Mihalache

25.07.2023, 08:30 231

Farmaciile Băjan, o reţea de 28 de unităţi cu prezenţă în Vâlcea, Argeş, dar şi Bucureşti, a ajuns la pese 100 mil. lei cifră de afaceri în 2022 după o creştere de mai bine de 17% faţă de anul anterior. Planurile urmăresc în continuare extinderea numărului de unităţi.

„Creşterea este una organică, încă ne uităm la extinderea numărului de unităţi, vrem să aducem servicii noi către pacienţi. Suntem la 28 de unităţi în momentul acesta, ne-am mai extins faţă de anii trecuţi. Am mai luat două-trei unităţi anul acesta şi mai vizăm şi alte locaţii. Am deschis o farmacie şi în Bucureşti, la Piaţa Veteranilor“, a spus Mihai Băjan pentru ZF.

Acţionarul Farmaciilor Băjan spune că previziunile pentru anul 2023 sunt incerte, mai ales în contextul scăderii puterii de cumpărare a oamenilor.

Bazele Farmaciilor Băjan, unul dintre cele mai puternice businessuri regionale din retailul farmaceutic, au fost puse în urmă cu 29 de ani în Râmnicu Vâlcea.

Businessul a crescut treptat, într-o piaţă extrem de concurenţială.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO