Companii

Grupul Constam Buzau a urcat cu 65% la semestru

16.08.2007, 20:17 22

Grupul de firme Constam Buzau, cu activitati in constructii, a realizat in primul semestru o cifra de afaceri de aproximativ 21 mil. euro, reprezentand o crestere cu 65% fata de perioada similara a anului trecut, din care divizia de materiale de constructii a avut o pondere de 80%.
Avand in vedere rezultatele din primele sase luni, reprezentantii companiei estimeaza pentru acest an o crestere cu 30% a cifrei de afaceri, la circa 43 mil. euro, peste previziunile initiale, care vizau un total de 40 mil. euro. Rezultatele pozitive au fost determinate si de activitatea sectiei de procesare a otelului-beton, care a lucrat la capacitate maxima din iulie 2006. Investitiile in dotarea sectiei sunt de 2,5 mil. euro si vor fi finalizate in toamna. Pe langa comercializarea materialelor de constructii, compania deruleaza activitati de procesare si transport, precum si proiecte imobiliare.
Grupul de firme din Buzau, detinut integral de familia Manescu, cuprinde doua divizii, de comert, reprezentata de societatile Constam Metal si Industrie si Constam Constructii si Ambient, respectiv servicii, prin Constam Antrepriza in Constructii, Constam Transport si Logistica, Constam Steel Service si Constam Dezvoltari Imobiliare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO