Companii

Grupul de restaurante Kane lansează o platformă cu 90 de producători locali şi vrea să vândă 30.000 de bunuri artizanale româneşti în următoarele luni

Răzvan Crişan

Răzvan Crişan

Autor: Cristina Roşca

22.12.2020, 11:30 176

♦ Grupul cuprinde localuri precum restaurantul de fine dining cu acelaşi nume, pizzeria Mamizza şi Mercato Comunale, o piaţă unde se organizează evenimente în sezonul estival şi în cel de iarnă.

Grupul de restaurante Kane a adunat circa 90 de mici producători locali, furnizori ai industriei de ospi­ta­litate şi jucători din HoReca, pe plat-forma localnicii.ro şi vrea să vândă peste 30.000 de bunuri realizate de aceştia în urmă­toarele câteva luni. Ini­ţia­­tiva vine într-o perioadă d­ificilă pentru industria Ho­Re­Ca şi pentru furnizorii aces­teia, multe dintre restau­ra­n­tele, barurile şi cafenelele lo­ca­le fiind închise sau fun­c­ţio­nând la capacitate mult redu­să.

Printre cei listaţi din plat­formă se numără produ­că­torul de ciocolată, zacuscă şi dulceţuri Idicel, producătorul de ceai Gadal Tea şi restau­rantul Le Bab din centrul istoric.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO