Companii

Igna Construct, deţinută de antreprenorul Cristian Radu Igna din Oradea, şi-a dublat afacerile în 2022, ajungând la aproape 31 de milioane de euro

Igna Construct, deţinută de antreprenorul Cristian Radu...

Igna Construct, deţinută de antre­pre­norul Cristian Radu Igna din Oradea, a raportat pentru 2022 o ci­fră de afaceri de 152,5 mil. lei (aproape 31 mil. euro), în creştere cu 131,5% faţă de 2021, când com­pania a avut afaceri de 65,9 mil. lei (13,4 mil. euro), potrivit calculelor ZF făcute pe baza datelor de pe site-ul Ministerului Finanţelor.

Constructorul biho­rean a realizat în 2022 un profit net de 6,5 mil. lei (1,3 mil. euro), în scădere cu circa 8% faţă de anul precedent, când compania a obţinut un câştig net de 7,1 mil. lei (1,4 mil. euro), conform datelor publice. Igna Construct a ajuns anul trecut la un număr me­diu de 130 de angajaţi.

Igna Construct a fost înfiinţată în anul 1992, cu obiect de activitate „Lucrări de construcţii de clădiri rezidenţiale şi nerezidenţiale“ şi este controlată de antreprenorul Cristian Radu Igna din Oradea. Construc­to­rul are lucrări exe­cutate în România, Ungaria, Slovacia şi Germania, se arată pe site-ul companiei. Igna Construct are o bază logistică şi tehnică proprie, compusă din birouri, hale de producţie şi spaţii de depozitare care cumu­lea­ză aproximativ 20.000 de metri pătraţi. Compania se ocupă de construcţii civile, indus­tri­ale şi agricole, de instalaţii (sanitare, HVAC, electrice), de pro­iectare, dar şi închi­rieri ale utilajelor de construcţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO